MOM vedhæng i 14 karat guld m. diamant

MOM-vedhæng i 14 karat massiv guld/hvidguld med en lille hvid diamant

Ca. 2 gram 14 karat guld med en 0,006/0,007 F-G/SI1 diamant.

2.100,00 DKK

Ryd

Nørgaard Jewellery er en lille privatejet smykkevirksomhed af mig, Mette Nørgaard. Min livslange passion for elegante og klassiske kvalitetssmykker, viser sig i den stil af smykker, jeg laver og designer. Udvalget af smykker vil derfor bære præg af et klassisk elegant look, med et lille twist. Derudover er smykkerne prydet med alt fra ægte ferskvandsperler til krystaller & diamanter mm. Alle perlesmykker er handlavet på eget smykkeværksted i hjertet af Odense, af mig. 

Jeg håndudvælger personligt alle materialer i hånden, samt sætter en stor ære i at lave håndlavede smykker. Det er derfor muligt t få costume made smykker, diamantsmykker og forlovelses- og vielsesringe, da jeg foruden kendskab til guld & sølv, har brugt år på, at få en plads på diamantmarkedet, så jeg kan handle alle slags diamanter på det verdensanerkendte diamantdistriktet i Belgien. Her kan alle diamanter findes, og til de absolut bedste priser, til gavn for mine kunder. Min mission er at alle fortjener smukke kvalitetssmykker, uden at skulle gå på kompromis med kvalitet, design og pris, da alle fortjener at føle sig lidt ekstra smuk hver eneste dag.

 

Information

Husk at vi sammen kan designe netop dit drømme diamantsmykke, med lige netop de diamanter du drømmer om, og til dit budget. Kontakt mig endelig for et møde eller u-forpligtet tilbud <3

Ønsker du et smykke i en andet størrelse, kontakt mig, og vi får lavet et til dig, forvent her ca. 4-6 ugers leveringstid.

14 karat guld

,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “MOM vedhæng i 14 karat guld m. diamant”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro