Om Nørgaard Jewellery

Passion for elegante kvalitetssmykker

Nørgaard Jewellery er ejet af Mette Nørgaard

Jeg, Mette Nørgaard, er smykkedesigner & ene ejer af Nørgaard Jewellery.

Min passion for smykkedesign, kvalitet og håndværk, er hvad der fik mig til at gå selvstændig i juni 2020. Til daglig sidder jeg på mit smykkeværksted i hjertet af Odense, og designer smykkekollektioner og costume made designs til mine kunder. Derudover, sidder jeg og laver alle perlesmykker her på eget værksted, og disse vil altid være lavet af mig.
Jeg går op i at lave kvalitetssmykker til de absolut bedste priser for mine kunder, uden nogle kompromiser. Derfor er alle smykker lavet på enten 100% sterling sølv eller ren guld.
Jeg designer både sølv, forgyldte og rene guld smykker på værkstedet, og med alt fra ingen sten, til håndudvalgte perler, krystaller & diamanter.

Unikke smykker

Costum made

Jeg designer costume made smykker efter dine drømme, fra øreringe til forlovelsesringe med smukkeste diamanter. Har du kig på et smykke, for eksempel et smykke med perler fra Wiola kollektionen, som du ønsker en anden farve perle på, så tøv ikke med at kontakte mig. Hvis det blot er en anden farve perle, en perle du har set på en af de andre øreringe, kan du blot skrive det i en kommentar til ordren. Glæder det diamantsmykker, så læs med i afsnittet ´Diamanter´ herunder.
Jeg ser frem til at hjælpe dig med at designe dit personlige drømmesmykke.

Værdifulde og unikke

Diamanter

Diamantsmykker er yders værdifulde og unikke smykker, som kan gå i generationer & generationer. Med speciale inden for diamantbranchen, og efter års hårde kampe om at komme ind på diamantmarkedet, har jeg nu brudt igennem. Dette betyder, at jeg nu kan handle diamanter direkte fra Diamantdistriktet i Belgien, som er verdens mest annerkendte diamantdistrikt sammen med diamantdistriktet i New York. Her handler jeg ved siden af, alle de største og tungeste drenge i branchen. Branchen er hård, og få kommer ind og får en god og respekteret plads. Derfor er jeg stolt af at være en del af det, og kunne tilbyde mine kunder, de absolut bedste priser, på deres drømme diamant/diamanter. 

På Diamantdistriktet kan alle størrelser, former & farver af diamanter findes, så uanset hvad din drøm er, så er det muligt at få hentet hjem hos mig. Foruden diamanterne, så designer jeg dit drømmediamantsmykke, så du kan få det smykke du altid har drømt om, uden nogle kompromiser. 

Så hvad end du går og drømmer og diamantørestikker, en diamanthalskæde eller en diamantring, så kan du få den speciallavet hos mig, og til den absolut bedste pris! 

Vi designer i fælleskab dit smykke, og du kan vælge alt fra karat af guld, til diamantens størrelse/farve/form/kvalitet og hvad der skal indgraveres i, så du kan få det smykke, du altid har drømt om, uden at gå på kompromis med design, kvalitet eller pris

/Fordi du fortjener mere 💎 for pengene/

Kontakt mig endelig for forespørgsler & få et uforpligtende tilbud <3 

-Mette Nørgaard, din personlige diamant Juvelér✨

Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro