Guld og sølv
Perler
Halvædelsten
Design
Smykkepleje

Guld og sølv

Alle smykker du kan købe hos Nørgaard Jewellery, er enten baseret på sterlingsølv eller rent guld.
Der bliver ikke gået på kompromis med kvaliteten eller designet af vores smykker, og vi bruger udelukkende de højeste kvalitetsmaterialer. Vores smykker findes i enten rent sterlingsølv, forgyldt sterlingsølv/ 18 karat forgyldt sterlingsølv eller rent guld. Vores rene guldsmykker er oftest i 14 karat eller 18 karat guld/hvidguld, men diamantsmykker kan også costumizes i 10 karat guld/hvidguld eller roseguld.

Perler

Jeg håndudvælger hver enkelt perle til hvert enkelt smykke.
De ferskvandsperler jeg laver smykker med, er håndudvalgt særligt ud fra deres unikke præg. I ørering i sæt, bliver perlerne særligt matchede op, for at opnå mest mulig harmoni i perlernes udseende. Da alle ferskvandsperler er ægte, er de hver og sær unikke, og har hver deres form, farve og størrelse. Man vil derfor opleve, at de ferskvandsperler man får på sine håndlavede smykker, kan differere i størrelse, farve og form i forhold til produktbilledet. Dette er hvad der gør smykkerne helt unikke & specielle.

Halvædelsten

Ligesom perlerne, er alle disse sten helt unikke. Hver sten er speciel i farve, mønster og form. Vi vælger derfor hver en sten helt specielt til hvert smykke, og gør os særlig umage for at matche stenene i smykker af sæt.

Design

Elegante, klassiske smykker med et moderne twist.
Som smykkedesigner går jeg meget op i æstetikken i mine smykkedesigns og kollektioner. Alle smykker vil derfor bære præg af elegance, naturlige materialer og kærligt håndværk. Perlesmykkerne er designet på eget smykkeværksted i hjertet af Odense, hvor de også bliver håndlavet. Der vil løbende ske udskiftning i designs og kollektioner, så der er plads til nye drømmedesigns. Smykkerne bærer præg af håndværk og vil derfor være unikke, rå og lavet med kærlighed.

Smykkepleje

For at kunne nyde sine smykker i længst mulig tid, anbefaler jeg, at man tager sine smykker af inden man går i seng. Ligeledes anbefaler jeg, at man tager sine smykker af inden man går i bad, og at det er det sidste man tager på i ens morgenrutine.

På denne måde, skåner man sine smykker, så de holder sig smukke i længst mulig tid.

Select your currency
DKK Dansk krone
EUR Euro